tisdag 6 mars 2012

Snart ska det bli simma av

Idag har vi varit på info.möte om babysim. Jag anmälde Alwa för någon vecka sen och det drar igång redan på söndag morgon.

Så nu måste jag kolla om min gamla bikini passar ( jag som satsade på beach 2012 men får visst i stället satsa på babysim 2012 ).
Och så måste Alwa få en badbyxa. Så det blir att åka till Västervik på fredag innan S börjar jobba. Såg på HM.s hemsida att de fått in en söt bikinibyxa.

5 kommentarer:

  1. sv: åh, tycker verkligen att ni ska åka hit en helg :D ni kanske kan gå till slottskogen och kika på djuren? om ni ska shoppa så rekommenderar jag Åhléns i city, dom har både skötrum och amningsrum där på barnavdelningen ! Sen vet jag inte riktigt, universeum är väl mitt bästa tips den här årstiden kanske, annars är ju skärgården väl värd ett besök på sommaren :D

    och vad kul med babysim !! :D klart Alwa ska ha en badbyxa, hihi. Kram

    SvaraRadera
  2. Vad kul med babysim! Tänkte ta Junie till badhuset när någon dag. Min bikini passar dock inte. Haha, blir snällt att försöka hitta en ny, inte allt för dyr =)

    SvaraRadera
  3. åh där ser man :) ja IKEA har såå mycket fint och jag har lyxen att Alvas moster jobbar där så att man kan få tips på bra grejer och även lite nytt från fyndhörnan ibland ;) hihi. kraam

    SvaraRadera
  4. hihi ja visst är det, jag älskar att få pyssla med saker till Alva :) tänk när hon är så stor att hon kan vara med och pyssla tillsammans med mig, åååh.

    SvaraRadera