måndag 19 mars 2012

Och så knackade febern på dörren igen

Då är Alwa sjuk - IGEN!

Tycker så synd om henne när hon mår så dåligt. Hon har hög feber och snoret bara rinner, men på natten kan hon knappt andas i stället.

Är så typiskt då både jag och S är lediga samtidigt och vi tänkte ta tag i att få henne sluta äta om natten. Men nu är det kört känns det som. Blir så trött när allt går mot en som man planerat.

Så i kväll blir det i säng tidigt för mamma Pernilla.

10 kommentarer:

  1. Neej... vad tråkigt!! Hoppas det går över SNABBT!!

    SvaraRadera
  2. Triiiiiiiist!! Köpt sprayen. Den underlättar! Höj sängen med lite.

    Hoppas hon kryar på sig snabbt. Kram

    SvaraRadera
  3. fy vad tråkigt :( vi vet hur det känns ! krya på er !!!

    SvaraRadera
  4. Vad bra! Vi hade tur förra veckan förkylningen gick över fort utan feber. Taaaack!!

    Hihi vi får se om han kryper. Idag gjorde han några konstiga åltag. Han liksom kröp med en hand istället för att dra sig ibland. Haha. Han är lite egen den där ungen. Det är liksom en hand där ett knä där men inte direkt några riktiga krypsteg. Går inte att locka heller för då ålar han. Hihi fegis!

    Håller tummarna för att det inte blir värre. Bra nätter med. Ja så bra de kan bli.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Stackars liten. Hoppas hon mår bättre snart.

    SvaraRadera
  6. Stackare! Hoppas hon får bli frisk riktigt snabbt!

    SvaraRadera
  7. Hej fina! Här är de dåligt med att läsa o kommentera bloggar. Men nu fick jag lite tid o lust över :)

    Hoppas lillskruttan kryar på sig snart! Tråkigt med feber :( Hoppas ni får tillbaka nätterna också.

    Vi har köpt en babyjogger city mini till Lucas. Mycket nöjd! Eftersom han inte kan sitta o de troligen kommer dröja så sitter han mycket bättre i denna vagnen. Alla lägen från sittande till fullt liggläge finns vilket passar L... Inga bra lägen i den andra vagnen då de var antingen för rakt eller för liggande... (men de behöver ju inte ni tänka på). Vi köpte den mest för sufletten som går att dra ner så långt då Lucas inte kan blinka... solen kommer att vara väldigt besvärlig för honom.

    Vi blir kvar här denna vecka :( vet inte om vi får komma hem till helgen. Troligen inte. Ska isf försöka få till en permission på lördag då de är kalas hemma.

    Saknar er, vår vardag, promenader o öf... :( Varmaste kramarna från mig o Lucas <3

    SvaraRadera
  8. jag såsade ut så dant i förra inlägget men glömde ju givetvis skriva lite :P Tack för fin kommentar o jag håller med dig... så desamma till dig ;) Du är mitt bollplank o de känns skönt att få spotta ur sig både de ena o de andra. Att veta att du har ett öra som lyssnar o att jag kan ge ett lyssnande öra tillbaka. Att kunna bolla idéer o tankar o att skratta tillsammans. Vi saknar er ska du veta! Saknar dig <3 puss

    SvaraRadera
  9. Jag vet faktiskt inte alls vad vi ska köpa för skor... Bara att hon måste ha ett par, haha. Ska kolla runt lite, så får vi se vad det blir för nåt. Hur gör ni? :)

    SvaraRadera
  10. Ååh usch, såhär har det ju sett ut för min lilla också läänge !! bara massa sjukdomar :( men jag gissar på att dom ska ha sina feberslängar för att bygga upp immunförsvaret ! kraam och krya

    SvaraRadera