torsdag 23 februari 2012

Vårtecken?

Efter en härlig med blåsig morgonpromenad i solen med Emma och lilla Meja så tog jag ett varv runt trädgården medan Alwa sov gott i vagnen.

Vid husväggen på baksidan hittade jag små knoppar. Vet inte vad det är för blomma men ska bli spännande att se när de blommar ut.

3 kommentarer:

  1. Tycker det ser ut att vara snödroppar jag men sen är jag inte direkt botanisk av mig ;)

    Ja vi får ganska många bra tips. Matvägrar de får man lita på att de inte är mer hungriga eller inte vill ha. Likadant med vatten och dylikt. Tro på deras "ord". De kommer varken törsta eller hungra ihjäl :) Jag lirkar ibland några ggr men vägrar han Och visar bort med handen får det vara. Oftast äter han mer nästa mål då. Vi gör likadant med vällingen på kvällen. Han har som mest fått i sig 100 ml men står sig till sex dagen efter dvs 12h nästan. Alltså räcker det just nu.

    SvaraRadera
  2. Vi får se om han kryper snart. Nog är det på gång men han ålar ju så det kanske dröjer. Hihi

    Däremot tror jag det är en ny utvfas. på gång. Han är helt omöjlig. Till på köpet kliar tänderna i överkäken. Suck. Jag är slut som mamma. Haha. Enda som funkar förutom vagn är om han får somna hos mig i vår säng men han är uppe till han stupar. Hoppas A gillar yoghurt med fruktmos. Jag rev päron och mosade banan idag. Teo älskade det.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag tycker det ser ut som någon sorts påsklilja-typ.. :P

    SvaraRadera