lördag 25 februari 2012

Ni som använder blogspot

Jag har en undring.
Är ny på blogspot och undrar:
- när man svarar på en kommentar man fått på sin blogg, hur får den andra användaren se att man svarat?

Hoppas någon förstod min fråga. Hihi

4 kommentarer:

  1. Det ser man (tyvärr!!) bara om man går tillbaka hit och kollar vad du svarat.. man får alltså inte svaret till sin blogg eller mail eller nåt. Är lite dumt, kan jag tycka ;)

    sv: Ja, håller verkligen tummarna för att snön håller sig borta nu!!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Malin här, det är synd att man inte får svaret i den som har frågat.. tänk vad mycket tid det skulle spara ! men då hade man kanske inte kikat in hos andra lika mycket iofs, vilket är synd för det vill man ju också göra :)

    för att svara på dina frågor om whoopies så gjorde jag choklad igår och det är inte riktigt samma recept som vanilj, men jag tänkte lägga ut det imorgon :D annars finns det säkert på internet någonstans, hihi.

    collagen gör jag i min iphone då jag använder "pic collage" eller "frametastic" :) så smart !

    SvaraRadera
  3. Ja, det är ju sant, Josefine... att man hade nog inte kollat runt lika mycket annars :) Den hade jag inte tänkt på innan... haha ;)

    sv: Hon älskar sitt Pippi-hus :) Förstår att den dynan är bra. Vart köpte ni den? Den finns kanske lite här och där där de säljer vagnar...?

    SvaraRadera
  4. Oki, på så vis :)
    Vi har kollat lite på Baby jogger city mini, men vet verkligen inte. Har bara tittat på nätet än så länge, så får väl ta en titt i verkligheten sen också! Ni då?

    SvaraRadera